Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Exception EFOpenError in module GDR.DLL at 0002666A
(...)No bo w nazwie błędu masz coś napisane o module.
Nadal mi to do mnie mnie nie przemawia , lekarz od 3 miesiecy kombinuje ,żeby to opanować kupił sobie tablet, próbował ,działał ale słabo mu to wychodziło to postawiłem mu laptopa z PPS to już wogóle zdrętwiał , zrezygnowałem z PPS i kazałem mu przez stronę i ale klikanie mu nie idzie wcale , jestem na etapie dyktowania peseli i ewentualnie nowych pacj, internet dla niego to pomarańczowo-niebieska kulka (FF) wiec nie chce mu jeszcze tłumaczyć wszystkiego bo już chyba tu nic nie pomoże, zastanawiam się dlaczego EWUŚ jeszcze nie wprowadzono weryfikacji wstecznej chociaż miesięcznej albo 2 miesięcznej ułatwiłoby to życie napewno wielu osobom
W głębokim socjalizmie z przymusem ubezpieczeń codzienne sprawdzanie statusu niewolników jest tak potrzebne, jak codzienne zaglądanie sobie w majty, żeby sprawdzić płeć.
A jeśli już osiągniemy pełnię szczęścia i nie będzie wśród żywych ani jednego nieubezpieczonego (no chyba że w obozach) to dalej będziemy codziennie wszystkich sprawdzać, żeby mieć jakiś sukces?