Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kamsoft "DYMA"? No cóż, moim zdaniem nie "dyma", tylko korzysta z okazji na zarobienie pieniędzy, bo dlaczego miałby tego nie robić? To nie jest organizacja charytatywna czy non-profit. Dlaczego nie pozwolił na ręczne wklepanie kodów autoryzacji? Bo tak im się podoba i już. Umówmy się: przy kwotach, na które wystawiane są w PPSach rachunki do NFZtu koszty samego programu to i tak psie pieniądze.
Cytat: matti.tm w Stycznia 06, 2013, 14:57:00 pmKamsoft "DYMA"? No cóż, moim zdaniem nie "dyma", tylko korzysta z okazji na zarobienie pieniędzy, bo dlaczego miałby tego nie robić? To nie jest organizacja charytatywna czy non-profit. Dlaczego nie pozwolił na ręczne wklepanie kodów autoryzacji? Bo tak im się podoba i już. Umówmy się: przy kwotach, na które wystawiane są w PPSach rachunki do NFZtu koszty samego programu to i tak psie pieniądze. kto Ci dał prawo zaglądania innym do kieszeni i oceniania kogo na co stać i kto ma ile płacić ?przykładowo: kontrakt logopedy z NFZ za 3,2 tys brutto m-c to są wielkie pieniądze ? i dlatego ma płacić drożej za PPS plus wprowadzenie stu kodów potwierdzeń w miesiącu ?taką ilość można by śmiało wprowadzać ręcznie
No właśnie hasła, zmieniam hasło na jednym kompie z inny ip, podaję je przez telefon rejestratorce w przychodni, a ona nie może się zalogować, ja oczywiście już wylogowany jestem w tym momencie. Czy serwer nie pozwala na wejścia w krótkim czasie z różnych ip? też tak macie ? zdarza mi się to przy każdej zmianie hasła, po kilku godzinach hasło załapuje.
No i dobra dziś mam pierwszego pacjenta którego ewunia nie potwierdza. Podaje w takim razie Panu do podpisu oświadczenie tak? I tak przez kolejne 21 dni?
Cytat: devgron w Stycznia 06, 2013, 19:52:53 pmNo i dobra dziś mam pierwszego pacjenta którego ewunia nie potwierdza. Podaje w takim razie Panu do podpisu oświadczenie tak? I tak przez kolejne 21 dni?W/g rozmowy z pracownikami NFZ Warm-Maz, tylko za pierwszy dzień piszemy oświadczenie. Tyczy się to także rehabilitacji i pobytu w szpitalu.
Cytat: devgron w Stycznia 06, 2013, 19:52:53 pmNo i dobra dziś mam pierwszego pacjenta którego ewunia nie potwierdza. Podaje w takim razie Panu do podpisu oświadczenie tak? I tak przez kolejne 21 dni?Dzis pacjent jest ubezpieczony wedlug ewusi...Wiec jak to jest? Raz jest raz nie?