Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Podobno w NFZ był błąd, teraz już jest to naprawione, więc ponownie wysłać raport - powinien przejść.
Ja dostałem:CytujPodobno w NFZ był błąd, teraz już jest to naprawione, więc ponownie wysłać raport - powinien przejść.
Cytat: Michał w Lutego 06, 2013, 20:48:29 pmJa dostałem:CytujPodobno w NFZ był błąd, teraz już jest to naprawione, więc ponownie wysłać raport - powinien przejść.Gówno prawda! Jak może być po stronie NFZ błąd jak wysyłany jest pesel noworodka a ewuś opiekuna? Sprawdzaliśmy z Michałem.Owszem jak drugi raz się wyśle to może będzie dobrze, bo program już w następnej wersji wyśle pesel opiekuna i ewuś opiekuna.Michał nie daj się zbyć. Niech nie zwalają winy na innych i niech nie ukrywają swoich błędów. Jedyny błąd po stronie NFZ jest taki, że komunikat jest mylący. Ale nie zmienia to faktu, że w raporcie statystycznym był pesel dziecka a kod potwierdzenia wygenerowany na zupełnie inny pesel (opiekuna).