Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Pliki w CWU nie są do niczego potrzebne. Potwierdzenie zapisywane jest w bazie i pozostaje tam nawet po usunięciu plików.
........., a teraz jeszcze udostępnił funkcje rozpakowania z zip-a do xml-a. ......
Cytat: bart w Stycznia 02, 2013, 23:55:20 pm........., a teraz jeszcze udostępnił funkcje rozpakowania z zip-a do xml-a. ......a wjaki sposób udestępnił nie mogę jakoś tego znależć
Paweł, dziękuje za odpowiedź.Maciek, czytam forum, przegapiłam.BB
Cytat: Paweł w Stycznia 02, 2013, 23:36:15 pmPliki w CWU nie są do niczego potrzebne. Potwierdzenie zapisywane jest w bazie i pozostaje tam nawet po usunięciu plików.No nie jestem pewien czy nie są (nie będą ) potrzebne. Z jakiegoś powodu PPS trzyma w bazie nazwę pliku, a teraz jeszcze udostępnił funkcje rozpakowania z zip-a do xml-a. Pliki te są "podpisane" elektronicznie więc mogą stanowić w przyszłości dowód "w sprawie". Jeśli nie zbieramy innych poświadczeń to plik eWUS powinien być chyba przechowany przez 5 lat(na tyle wstecz może NFZ weryfikować)
Aż mi gacie spadły z wrażenia.
Za co na tym forum rozdają adminów? Za skończenie gimnazjum?