Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
k***a u mnie był facet od gazu. Powiedział, że coś tam wymieni i skasował 350. ch*j wie czy trzeba było wymienić czy nie
Odpowiedź ,że u " starszej"za ten czas też drogo..... w tym samym nurcie.Szanujmy wiedzę ." Pan Szyszka swego czasu wymieniał mi kondensator w telewizorze... Siedzi i siedzi , a tu mecz lada chwila.>> Panie Szyszka co Pan tam tak dumasz??? Odkurzacz juz dałem kawe zrobiłem . Idź Pan , bo przeciez od30 minut juz zrobione !!> Panie- rzecze Szyszka- Część 1,50 a muszę wziąć ponad stówę .>>Panie Szyszka , nie płacę Panu byś sie pan tu spocił , ale za to ,że wiesz gdzie ten cholerny kondensator jest.!> Ale Panie nie każdy to rozumie .Tak było . I czasem też siedzę między nogami pacjentki dłużej niż to wynika z "procedury" .Tą dwuznacznością, chciałem powiedzieć iż szanujmy swoja wiedzę . A dobrze ,że jest takie forum jak to. By nie tylko fachowcy mogli wymieniać się wiedzą.Na pewnym etapie nawet najambitniejsi odpuszczają , gdy ich na to stać . Nie będę chodowalł świni by zjeść kiełbasę . A wychowany na Commodore 64 , obecnie zlecam instalkę systemu , choć czasem z sentymentu pogrzebie w Biosie itp. Ale to już tylko z nudów.Kasa musi krążyć , ja zapłacę informatykowi , a on to da kobiecie i ta z kolei zapłaci mi....
i numer konta
Jak w tej, starej już nieco, anegdocie gdy chłop naprawił profesorkowi autona drodze jednym uderzeniem młota w silnik i chciał za to 100 PLN ,,,- Aż tyle za jedno uderzenie młotkiem ?? - zdziwił sie profesor- Za samo uderzenie biorę 1 PLN odparł chłopina , ale za to że wiedziałem gdzie przyp**** to biorę tą resztę