Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wesoło to będzie w przyszłym roku wszystkim tym, którzy nie wprowadzają na bieżąco usług Z tego co się dowiedziałem w obecnym projekcie raportu statystycznego wymagane jest albo potwierdzenie w EWUŚ albo wpisanie dokumentu ubezpieczenia. Co prawda jest to tylko projekt ale...Ja w każdym razie od dziś zacząłem uczyć moje przychodnie wprowadzania pacjentów z innych OW i wizyty patronażowe bo do tej pory u niektórych ja to robiłem na koniec miesiąca.Będzie jazda, nie będzie można pozwolić sobie na awarię komputera, awarię internetu itd...A przy okazji czy zamieszczony poniżej błąd to problem po stronie serwera EWUŚ czy po mojej stronie? Pomagało wyjście z programu i ponowne wejście.EDIT1 - właśnie z dniem dzisiejszym jest już komunikat odnośnie raportu statystycznego od 1 stycznia 2013rEDIT2 - a co jeśli co roku na początku roku nie ma umów z NFZ tj. nie można wprowadzać usług?
id_operacjidata_czas_operacji