Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: Paweł w Listopada 21, 2012, 13:42:30 pmNie zmienia to faktu, że każda osoba mają dostep do weryfikacji musi powiadać upoważnienie. upoważnienia upoważnieniami, robię je dla wszystkich - podobnie konta na SZOI. Pytanie moje wzięło się stąd czy na szybko można ustawić dla wszystkich jednego operatora a potem sobie spokojnie przekonfigurować.No i nurtuje mnie jeszcze jedno - czy jeśli operator nie będzie logował się do SZOI to sprawdzanie w EWUŚ "wymusi" za miesiąc zmianę hasła, i jak to mają robić operatorzy w PPS?EDIT: ktoś miał problem z administratorem na "standardowym" koncie SZOI (tym utowrzonym przez NFZ). Czy zakładacie nowe konto dla administratora czy używacie tego standardowego?
Nie zmienia to faktu, że każda osoba mają dostep do weryfikacji musi powiadać upoważnienie.
[SQL0180] Syntax of date, time, or timestamp value not valid. Cause . . . . . : The string representation of a date, time, or timestamp value does not conform to the syntax for the specified or implied data type and format. P1.VDTWZ is either the character string constant that is not valid or the column or host variable that contained the string. If the name is *N, then the value is an expression specified in the statement. If the string was found in a host variable, the host variable number is 11. Recovery . . . : Ensure that the date, time, or timestamp value conforms to the syntax for the data type it represents. Try the request again.
Ile czekaliście na zatwierdzenie pierwszego etapu: "Upoważnienie dla świadczeniodawcy".Ja zrobiłem to w sobotę, wysłałem pocztą w poniedziałek więc we wtorek mieli już to na biurku.
Cytat: eiliat w Listopada 21, 2012, 21:39:53 pmIle czekaliście na zatwierdzenie pierwszego etapu: "Upoważnienie dla świadczeniodawcy".Ja zrobiłem to w sobotę, wysłałem pocztą w poniedziałek więc we wtorek mieli już to na biurku.U mnie to trwało ok tygodnia... no może półtora
A ja sobie Ewusie zepsułem: próbowałem sprawdzić ubezpieczenie z poziomu programu będąc zalogowany na stronie i po tym SOMED mi wywala błąd: SessionExceptionMsg.
Ja mam standardowe konto stworzone przez NFZ (jako login używany jest numer umowy z NFZ) i ma ono uprawnienia administracyjne i nim dodawałem operatorów i upoważnienia do ewuni dla nich. Ubezpieczenie mogę sprawdzać zarówno tym standardowym kontem administracyjnym jak i poprzez konta operatorskie, które stworzyłem na potrzeby ewuni.