Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: grzmar w Listopada 21, 2012, 12:18:01 pmPodsumowując w przypadku pracy w terenie najbezpieczniej jest pobierać od pacjentów oświadczenia o przysługującym im prawie do świadczeń opieki zdrowotnej.Nie tylko w przypadku pracy w terenie. Jak ktoś ma kontrakt na poziomie 3 tys. miesięcznie to nie będzie stawiał kompa i jeszcze interneta ciągnął. W poczekalni niech pacjent trzaśnie oświadczenie i z już wypełnionym wchodzi do gabinetu Oświadczenie do karty i załatwione.
Podsumowując w przypadku pracy w terenie najbezpieczniej jest pobierać od pacjentów oświadczenia o przysługującym im prawie do świadczeń opieki zdrowotnej.
Czasami mam wrażenie, że lekarze (w części) to taka specjalna grupa, która niby studia pokończyła a "nieporadność życiowa" jest u nich na zastraszająco wysokim poziomie.
Mam jeszcze stare wersje PPSa więc moje pytanie brzmi: czy wszystkim kontom w KS-PPS można wpisać jednego operatora czy każdemu oddzielnie?
Cytat: Paweł w Listopada 21, 2012, 13:00:38 pmCzasami mam wrażenie, że lekarze (w części) to taka specjalna grupa, która niby studia pokończyła a "nieporadność życiowa" jest u nich na zastraszająco wysokim poziomie.Święta prawda.
Nie zmienia to faktu, że każda osoba mają dostep do weryfikacji musi powiadać upoważnienie.
No i nurtuje mnie jeszcze jedno - czy jeśli operator nie będzie logował się do SZOI to sprawdzanie w EWUŚ "wymusi" za miesiąc zmianę hasła, i jak to mają robić operatorzy w PPS?
Próbuje dodać operatora (oczywiście jestem dodany jako admin) i takie cuś mi wyskakuję
Próbuje dodać operatora (oczywiście jestem dodany jako admin) i takie cuś mi wyskakuję Ktoś miał cus podobne