Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tak ale to pacjent musi jechać do nfz uzupelnić dane , bo co mi po tym oświadczeniu jeśli szoj w raporcie stat. odrzuci mi tego pacjenta jako nieubezpieczonego,oświadczewnie mogę przyjąć tylko pod warunkiem,że pacjent jest wiarygodny i w nfz wszystko uzupełni .
Będzie funkcja importu potwierdzeń do PPS-a z eWUŚ.
Minusem jest to że trzeba zakupić dodatkową licencję na program.
Będzie funkcja importu potwierdzeń do PPS-a z eWUŚ.Też zastanawiam się na tą opcją, ale nie wiem czy lepszym rozwiązaniem będzie sprawdzanie statusu ubezpieczenia z poziomu listy pacjentów w programie (bo taka funkcja też ma być). Plusem takie rozwiązania będzie to że będziesz musiał importować plików do programu. Minusem jest to że trzeba zakupić dodatkową licencję na program.
Padłem.Pomiędzy zatwierdzeniem wniosku dla świadczeniodawcy a założeniem konta administratora świadczeniodawca poinformował fundusz o zmianach w księdze rejestrowej. Przy próbie założenia konta administratora wyskakuje komunikat:(2) Wniosek o upoważnienie do sprawdzania prawa do świadczeń dla administratora - PodsumowanieBłąd operacjiDane świadczeniodawcy nie są aktualneUpoważnienie dla świadczeniodawcy jest na NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ ...A teraz patrzę i nazwa świadczeniodawcy w SZOI to ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ ...