Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam.Ja już robiłem jednemu lekarzowi harmonogram od 08:00 do 23:30 na jeden konkretny dzień.Wszystkie wpisane i potwierdzone, oczywiście wszystkie zapłacone za ten dzień.Pozdrawiam.
W poprzednich latach NFZ dopuszczał możliwość 20% przekroczenia normy czasowej powyżej godzin w harmonogramie ze względu na charakter i specyfikę Poradni Psychiatrycznej ( mam to na piśmie). Przechodziło w KSPPS bez problemu ,wszystko zaplacone.Od lipca widocznie nie chcą płacic za te 20%. Bez ostrzeżenia oczywiście, i znowu w plecy , następne korekty od korekt itd, itp..
Czy coś przeoczyliśmy? nie dostaliśmy żadnej informacji, że w tym roku coś jest inaczej...
Cytat: wyrobnik w Lipca 31, 2012, 14:35:37 pmWitam.Ja już robiłem jednemu lekarzowi harmonogram od 08:00 do 23:30 na jeden konkretny dzień.Wszystkie wpisane i potwierdzone, oczywiście wszystkie zapłacone za ten dzień.Pozdrawiam.Czy ten lekarz siedział tam w tych godzinach?