Mam problem w zwiÄ?zku z zarzÄ?dzeniem 51( aneksy ostatnie mam wgrane, wrzesien i pa??dziernik wpisany zgodnie z tymi ostatnimi zarzÄ?dzeniami<79> ,natomiast lista ??wiadcze?? za lipiec i sierpie?? jest po staremu).
A dok??adnie jest jedna r????nica,a chodzi o "Kod produktu jednostkowego" (kolumna BZ) ,kt??rÄ? gdybym wczesniej wpisywa?? jako "PORADA LEKARSKO-DIAGNOSTYCZNA.." a nie jako "LEKARZ POZ" - najprawdopodobniej wszytko posz??o by g??adko po wykorzystaniu skrypt??w (tych 4 podanych na forum). Z tego powody w kolumnie BZ nie mam kodu 501000000044/45 (tego starego) lecz mam zapis :"PPS927327002".
Zmienia??em w excelu na stary ...44 kod wszystkie z tym PPS... ( by pozniej skorzystac z tych skrypt??w) , importujÄ? do POZ listÄ? ,ale wczytuje mi jako PORADA AMBULATORYJNA .Sprawdza??em czy sÄ? aneksy wgrane- wgra??em jeszcze raz, dalej pomimo aktualizacji programu nic sie nie zmieni??o.
Zmienia??em r??wnie?? porady na te z kodem 501000000075 , 77( bo te tylko eksportowa??em co w miejscu uidzielania ??wiadczen - skrypty dzia??aja na pozosta??e - i zmieniajÄ? je prawid??owo).Dalej ten sam efekt wszystkie us??ugi zmienia na Porada Ambulatoryjna.
ProszÄ? o pomoc.DziÄ?kujÄ?