Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam,Ca??e PZ Oddzia?? Podlaski POZ przechodzi na KS-SOMED (moja przychodnia te?? musia??a po??egnaÄ? siÄ? z PPS niestety, w grupie tak ju?? jest), wiÄ?c mo??na oczekiwaÄ?, ??e forum powstanie lub w ramach tego zacznie siÄ? rozwijaÄ? ten dzia??.
Totalna amatorszczyzna. Procesor: 3GHz – 4 GHz czyli Phenom Quad-Core 9950 odpada bo taktowany jest tylko 2.6GHz? Core2 Quad Q9550 2,83 GHz te?? odpada....Na rynku jest tylko kilka procesor??w taktowanych powy??ej 3GHz. Wymagania napisa?? kto?? kompletnie nie majÄ?cy pojÄ?cia na temat procesor??w.
ja mam np taki problem z PPSem ze Firebird nie potrafi na moim serwerze korzystac z HT (mam starszy serwer HP z PIV 3,2GHz z HT) i musialem na nim wylaczyc w BIOSie HT bo tak to Firebird szedl na polowe mocy obliczniowej procesora ..moze ma ktos na to rozwiazanie ?pozdrawiam