Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
witam mam napytanie, ponieważ nie miałam jeszcze przyjemności pracować w systemie rzoz.
Proszę o pomoc i podpowiedź.. Dzisiaj wysłałam wniosek do Urzędu Wojewódzkiego o nadanie uprawnień e rejestrzoz.gov.pl.. W tej chwili mogę nanosić wszelkie zmiany w księdze rejestrowej, to czego ewentualnie do dzisiaj nie było no i po 12 czerwca nowe kody? Jeżeli dobrze rozumiem, modyfikuje się to w postaci elektronicznej i wysyła do rzoz (stara nazwa) oraz drukuje (nie mamy podpisu elektronicznego) i w wersji papierowej przesyłamy do Urzędu Wojewódzkiego?
Do tej pory przy gabinetach pielęgniarki i położnej wpisywało się 16-medycyna rodzinna. Teraz doszły pielęgniarstwo środowiskowe i położnictwo środowiskowe - czy zmieniacie te kody?No i wywalili komórkę gabinet pielęgniarki i położnej i teraz trzeba rozdzielić. Nie wiem ale chyba zmienię nazwę na gabinet pielęgniarki środowiskowej i dodam gabinet położnej. Zawsze to mniej pracy niż zamykanie komórki i otwieranie 2 nowych. No i później na SZOI ...