Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ale gleba
Dziękuję za odpowiedź, ale mam odpowiedź z Centrali, że po 1 marca program będzie tego pilnował sam, tz. przy wyborze miejscowości automatycznie będzie zapisywał się kod TERYT(nie mylić z kodem miejsca zamieszkania), kod techniczny miejsca udzielania świadczeń też program ma to załatwić, najprawdopodobniej przez umowe.
Kateg.: WSZYSTKIEOpis: Udostępniono nowy format raportu deklaracji POZ (DEKL 5 1.5) dostosowany do zarządzenia NFZ nr 6/2012. Raport obligatoryjnie wymaga uzupełnienia prawidłowych danych adresowych pacjentów.
Uwagi kolego trochę nie na miejscu, wiem ,że centrala to Katowice, za długo pracuję w służbie zdrowia żeby nie wiedzieć, napisałam to świadomie, podając nazwę siedziby- Poznań. Widzę, że kolega tedo nie zajarzył.Pozdrawiam.
Dziwne bo mam około 3 tyś. deklaracji bez gminy a zawsze uzupełniam wszystkie pola przy zakładaniu kart pacjenta. O co chodzi? Jak to naprawić?