Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
tzn?? Po polsku poproszę. Nie jestem informatykiem chyba niestety..
Też chciałbym to wiedzieć. Dziękuję, co to skrypt już wiem. Ale dalej nie wiem co i gdzie mam wprowadzić. W jakim module? Jakie polecenie? Co mam otworzyć? Naprawdę nie wiem o co chodzi z tym skryptem gdzie i co się wpisuje, mogę poprosić tak krok po kroku? Sprawa raczej pilna..
Ehhh... Dzwoniłam do Kamsoftu i bardzo uprzejma Pani poleciła poprawić ręcznie 1200 pozycji.. Mogłabym usunąć zaimportowane wcześniej świadczenia. poprawić w Excelu i zaimportować jeszcze raz, problem w tym, że program mi na to nie pozwala. Nie mogę usunąć tamtych świadczeń bo program krzyczy, że najpierw mam wczytać zwrotny do nich, aby nadać świadczeniom odpowiedni status. Tyle, że ten raport w ogóle się nie wysłał, miał status utw. więc go usunęłam, żeby zrobić nowy. Pozostaje mi przywrócić bazę sprzed kilku dni i po importować na nowo. Tyle, że dziś wysyłałam raport z AOS, a nie widziałam funkcji importuj przy raportach do NFZ. Ma ktoś lepszy pomysł??
Możesz rozwinąć zdanie:" Tyle, że dziś wysyłałam raport z AOS, a nie widziałam funkcji importuj przy raportach do NFZ"a szczególnie druga jego część
tak zgadza się, bo tylko te porady importowałam z filii, i tylko przy nich podczas tworzenia raportu powstała zamiana trybu...
jak nadal chcesz świadczenia importować to musisz wykupić import ambulatoryjny