Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Przepraszam, ale w tej chwili nie mogę obejrzeć tego szkolenia, więc pytam:Np.: W icd-9 wpisuję 3 procedury z listy W1, wybieram produkt - W12 Świadczenie specjalistyczne 2-go typu - i to świadczenie powinno mieć wartość 7 punktów, a ma wartość 1 punkt. Coś jeszcze muszę wybrać?Edycja:Z palca muszę wpisać taryfę jgp, mimo że w12 może mieć tylko 7pkt?
Dzięki za wyjaśnienie. Byłem tylko na "szkoleniu" nfz. Widzę, że muszę sobie w domu wyświetlić spektakl pod tytułem szkolenie kamsoftu, żeby wychwycić wszystkie smaczki nowego systemu rozliczeń... Jeszcze raz dzięki Panowie.
WitamMam gruper jednak wpisując urologa nie mogę wpisać badań urodynamicznych, które występują w katalogu specjalistycznych świadczeń odrębnych?
Mam podobny problem w Somedzie, umowa wczytana - są porady z grupy W1 a nie mogę wybrać usługi na karcie wykonania usługi. Nie mogę również wpisać podzlecenia, podczas dodawania mam komunikat "Brak usługi".Nie posiadam grupera i program jest w najnowszej wersji. Jeśli ktoś wie w czym może być problem to będę wdzięczny.pozdrawiam