Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
a sprobuj zrobic taki eksperyment.Zmien IP karty i ustaw ten sam numer w kspps.ini co ma karta sieciowa, zobaczysz ze nie bedzie juz dzialac. Nie rozumiem!
Witam ponownie,NIe rozumiem nadal, kombinuje ale nic nie wynika z moich prob.Aplikacja kspps byla instalowana od nowa na interfejsie 192.168.15.100 ale to jest lokalna instalka, wiec gdy zmienie na LOCALHOST w kspps.ini to tez powinno dzialac a nie chce, nie rozumiem. Jest ktos kto wie o co chodzi? POmozcie bo oszaleje co za problemy mi tu w ogole sie pojawiaja i dlaczego tak jest?
Od razu w czasie instalacji zmie?? w ??cie??ce dostÄ?pu do bazy na LOCALHOST.
Mam taki problem. Mialem zainstalowany kspps na jednym komputerze. Teraz zainstalowalem na innym kspps i przenioslem baze, czyli ze zrodlowego zrobilem archiwum tej bazy a na nowym ja odtworzylem. Przy odtwarzaniu bazy pojawilo sie "blad podczas wykonywania funkcji loguj_db" i w szczego??ach napisane ze nie znaleziono danych w SSYS i prosze sprawdzic czy w tabeli SSYS sa poprawnie zdefiniowane pola NAPP,SERV,SCHE.
licencji mam kilka to fakt, ale na pewno instaluje ta sama licencje co poprzedia instalacja gdyz tylko jedna mam z JGP. Jednym slowem mam jedna licencje z dzialajacym modulem JGP wiec jezeli chodzi o plik z licencja to nie moze byc pomylki