Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ja nie mam potrzeby dostępu z każdego miejsca do PPS-a Jak już jadę w takie miejsce to ostatnim moim marzeniem jest oglądać PPS-a
Cytat: Paweł w Lutego 28, 2011, 12:14:50 pmTylko po cholerę kombinować? Bierzesz dysk zewnętrzny i po kłopocie.A nie marzyło ci się o dostępie do swoich programów z dowolnego miejsca (z pominięciem VPN itp) ?Dużo podróżuje - mam zainstalowanego pps-a na swoim kompie(bez bazy), baza na moim serwerze - łączę się z bazą i fruuuu
Tylko po cholerę kombinować? Bierzesz dysk zewnętrzny i po kłopocie.
Teraz tylko walczę z ustawieniem takiej konfiguracji na serwerze Synology - ale ciężko mi to idzie.... może ktoś ma jakiś pomysł?
Następnie wystarczyło między kompami przenosić cały katalog KSPSS....
Cytat: Paweł w Lutego 28, 2011, 21:41:46 pmJa nie mam potrzeby dostępu z każdego miejsca do PPS-a Jak już jadę w takie miejsce to ostatnim moim marzeniem jest oglądać PPS-a Ja często potrzebe mam ale jak już jadę to mam podobnie jak ty.... ostatnie moje marzenie to oglądac PPS...
Cytat: Piotr29 w Marca 01, 2011, 07:35:13 amCytat: Paweł w Lutego 28, 2011, 21:41:46 pmJa nie mam potrzeby dostępu z każdego miejsca do PPS-a Jak już jadę w takie miejsce to ostatnim moim marzeniem jest oglądać PPS-a Ja często potrzebe mam ale jak już jadę to mam podobnie jak ty.... ostatnie moje marzenie to oglądac PPS... Ha ha, uśmiałem się ;-)Ja podobnie, jak jadę w górki, to nawet lapka nie biorę.Trzeba umieć odpoczywać, haha...