Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: egol w Maja 15, 2012, 13:47:42 pmCzy można wydrukować receptę bez leków.Są potrzebne dane pacjenta, data, oddział i tyle.Dane lekarza i świadczeniodawcy są wydrukowane.Lekarz będzie wpisywać leki ręcznieZaznaczam, jestem zielona z receptami, szablon jakoś edytuję dzięki FAQ.I czy ja dobrze widzę, szablon NADRUK RECEPTY 2012 nie ma pesela cyframi pod kodem paskowymProszę, poradźcie coś, mam dwie godziny na naukę.Pozdrawiam, egolrozliczenia->recepty->F2 Dodaj - uzupełniasz dane pacjenta, wybierasz lekarza, klikasz F5 Drukuj - po wydrukowaniu program wraca do recepty - klikasz ESC Anuluj - recepta zapisuje się w bazie i kolejna jaką dodasz będzie z innym numerem.
Czy można wydrukować receptę bez leków.Są potrzebne dane pacjenta, data, oddział i tyle.Dane lekarza i świadczeniodawcy są wydrukowane.Lekarz będzie wpisywać leki ręcznieZaznaczam, jestem zielona z receptami, szablon jakoś edytuję dzięki FAQ.I czy ja dobrze widzę, szablon NADRUK RECEPTY 2012 nie ma pesela cyframi pod kodem paskowymProszę, poradźcie coś, mam dwie godziny na naukę.Pozdrawiam, egol
Ok sprawdzę z których szablonów. Kody resortowe VII i VII są potrzebne na skierowaniu a nie na recepcie.IK