Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
hmm od poczatku nie wiem o co chodzi z tymi receptami, plus jakies ich drukowanie z kspps, ja od zawsze robilem tak ze loguje sie do systemu numerowania recept lekarskich, wybieram lekarza i zaznaczam np wydruk 90 recept, czyste, puste, z kodem kreskowym, numerkiem identyfikujacymmoze ja cos robie zle, to poprawcie albo napiszcie dlaczego drukujecie je z kspps?
Witam,jak w PPS można sprawdzić ile jest jeszcze nr recept do wykorzystania. Mam taki problem, że według moich obliczeń powinno być jeszcze sporo a już nie ma
Czy można wydrukować receptę bez leków.Są potrzebne dane pacjenta, data, oddział i tyle.Dane lekarza i świadczeniodawcy są wydrukowane.Lekarz będzie wpisywać leki ręcznieZaznaczam, jestem zielona z receptami, szablon jakoś edytuję dzięki FAQ.I czy ja dobrze widzę, szablon NADRUK RECEPTY 2012 nie ma pesela cyframi pod kodem paskowymProszę, poradźcie coś, mam dwie godziny na naukę.Pozdrawiam, egol
Co zrobić aby na recepcie drukował się numer umowy z NFZ?