Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
FB 2.5a jak z batem z instalki PPSa?Czy trzeba zarezerwować trochę czasu.
Czy z tego można dokonać instalacji pozostawiając stare dll,?
U mnie dodatkowo występuje problem z obciążeniem, np. na serwerze jest uruchomionych 7-8 procesów FB_inet podczas gdy pracuje tylko 4-5 userów, na dodatek dwa procesy często obciążają CPU po 50%. Po ich zamknięciu (ręcznym) są natychmiast uruchamiane ich kolejne instancje i tak po 2-3 razy. Po 3-4 zamknięciu już nie pojawiają się kolejne. Nie wiem czym to może być spowodowane.
Jak się zabezpieczyć przed uruchomieniem drugiej instancji kspps.exe?Ja znalazłem tylko to: http://forumpps.pl/index.php?topic=6471.msg44065#msg44065URUCHOM_KILKA_EXE=NIE
Mam to w kspps.ini ale nie działa, mogę odpalić drugi .exe
mi od pewnego czasu PPS w module Admin pokazuje głupoty odnośnie aktywnych
nie wiem czy wiesz, że na jednym kompie da się uruchomić naraz kilka instancji PPSa
wpis URUCHOM_KILKA_EXE=NIE ma być w sekcji POLACZENIE, masz tak?
mam wrażenie że te kolejne sesje uruchamia OSOZKomunikator ale nie jestem pewien.
właśnie dostałem identyczną odpowiedź od kamsoftu. Czy ktoś może potwierdzić (lub nie) że wykonanie tej instrukcji pomaga?