Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Żadania jeszcze nie robiłem ale ze szkolenia pamiętam że jest możliwość wyboru żądania dla całej umowy bądź dla punktu umowy.I pamiętam jak po szkoleniu jeden człowiek mówił, że do tej pory robił rozliczeniowe oddzielnie na płatne usługi lekarza i oddzielnie na usługi położnej (POZ) i w związku z tym miał dwa szablony i dwa rachunki i czy teraz będzie mógł robić tak samo i usłyszał odpowiedź że tak - właśnie wybierając opcję żadania dla punktu umowy
żądasz rozliczenia do umowy....nie ma możliwości zmiany zakresów...
Cytat: Piotr29 w Lutego 01, 2011, 18:51:31 pmżądasz rozliczenia do umowy....nie ma możliwości zmiany zakresów...witam, jak już podobne posty do tych pokazały można zrobić do poszczególnego pkt umowy sam dziś robiłem w AOS - klient chce mieć rachunek dla każdej poradni i wyszło 6 szablonów - oczywiście jest to troszkę uciążliwe bo jak już jakąś umowę tak zaczniesz robić to ci SZOI nie pozwoli później machnąć dla całej umowy, no i zamiast 1 korekty np masz 6Pozdrawiam
Witam czy ktoś może już wysyłał takie, żadanie, chodzi mi o to czy można wybrać jeden punkt umowy , czy jednak wybiera się tą opcje do całej umowy bo mam dwa miejsca wykonywania świadczeń podpięte do jednej umowy i rozliczane na dwóch różnych ksppsach i czy wówczas będe musiał tą jedną zwrotke wgrać do obu programów...?
no widzisz tu się akurat nie zgodzę bo model generowania szablonów jeśli chodzi o punkt czy całą umowę można zmieniać ile razy się chce...tzn. przed każdym rozliczeniem możesz zmienić...Jeśli można do każdego punktu to powiedz w jaki sposób zrobić to w tym przypadku:Cytat: jedin w Lutego 01, 2011, 18:47:51 pmWitam czy ktoś może już wysyłał takie, żadanie, chodzi mi o to czy można wybrać jeden punkt umowy , czy jednak wybiera się tą opcje do całej umowy bo mam dwa miejsca wykonywania świadczeń podpięte do jednej umowy i rozliczane na dwóch różnych ksppsach i czy wówczas będe musiał tą jedną zwrotke wgrać do obu programów...?