Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Błąd systemowy:Wystąpił błąd podczas przetwarzania żądania
Czyżby ktoś mi się włamał na konto w SZOI.
po wgraniu do kspps niepotrzebne szablony można anulowac , wiec nie ma problemu , pozdrawiam
Witam. Podobnie miałem i ja. Po tym jak otrzymałem po żądaniu rozliczenia już szablony pojawiły mi się na drugi dzień kolejne żądania (5 sztuk) do każdego z wystawionych rachunków. Każde z nich nie posiadało jednak szablonów. Myślę, że to raczej automat po stronie NFZ tak robi, a nie ingerencja niepowołanych osób. Może ktoś z forumowiczów kontaktował się w tej sprawie z NFZ i ma ich stanowisko co do tych dziwnych wpisów na SZOI?
Cytat: Yaro w Lutego 03, 2011, 12:13:24 pmWitam. Podobnie miałem i ja. Po tym jak otrzymałem po żądaniu rozliczenia już szablony pojawiły mi się na drugi dzień kolejne żądania (5 sztuk) do każdego z wystawionych rachunków. Każde z nich nie posiadało jednak szablonów. Myślę, że to raczej automat po stronie NFZ tak robi, a nie ingerencja niepowołanych osób. Może ktoś z forumowiczów kontaktował się w tej sprawie z NFZ i ma ich stanowisko co do tych dziwnych wpisów na SZOI?spało się na szkoleniu co ? to jest tkz. niejawne żądanie rozliczenia - i jest normą w momencie importu rachunku.System sprawdza czy od momentu wysłania rachunku nie puściłeś korekt do pierwszej fazy - jeżeli tak od razu dostaniesz korektę - jeżeli nie - pusty szablon.
to w taki razie 489 http://www.youtube.com/watch?v=LncAQR47eZo