Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Dzięki, super działa, aż dziwne że takiej podstawowej funkcji brakuje. Mam nadzieję że jeszcze komuś się przyda, pozdrawiam.
Nie jestem fachowcem od rozliczeń i nie mam wiedzy, co jest zwykle potrzebne aby usprawniać rozlczenia, ale... czy tak jak na obrazku nie wystarczy wyklikać?
Wydaje mi się ,że w zestawieniu deklaracji w/w można wyciągnąć deklaracje do wszystkich pracowników i z różnych dat ,tylko trzeba pozaznaczać to w sąsiednich zakładkach
W załączeniu skrypcik jaki niedawno zmajstrowałem na taką okoliczność."Zestawienie aktywnych deklaracji POZ wg. pracownika'Skrypt należy :- rozpakować do katalogu \KS-PLW\Zestawienia- wejść do modułu zestawienia- wybrać z menu Zestawienia->Zestawienia użytkownika- w zakładce Skrypt kliknąć na [F6 Wczytaj] i wskazać rozpakowany skrypt (zestdekl.kss)- po wczytaniu kliknąć na [F10 Wykonaj]- program przełączy widok na zakładkę Zestawienie i tam klikamy na [F5 Oblicz] ... no i mamy wykazSkrypt jest zdefiniowany dla Oracla, ale łatwo go przeedytować i zmienić w nagłówkuBAZA=ORACLE;BAZA=INTERBASEna;BAZA=ORACLEBAZA=INTERBASE
Witaj,A jeżeli u mnie po rozpakowaniu pliku opcja "zestawienia uzytkownika F7" jest martwa? Gdzie mogę to pole uaktywnić. I czy jest inny sposób na wykonanie takiego zestawienia? Dodatkowo czy Twoja aplikacja uwzględnia przedziały wiekowe pacjentów, CHUKi i inne dowolnie zdefiniowane zakresy?Dzięki za info. L>
Dzięki za info. Uprawnienia raczej są ok. Pracuję na opcji Administratora. Niemniej rozumiem, że i tak nie wygenerowałbym z tego zestawienia rozbica pacjentów na poszczergólne grupy wiekowe ?
Niemniej rozumiem, że i tak nie wygenerowałbym z tego zestawienia rozbica pacjentów na poszczergólne grupy wiekowe ?