Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
A lekarze? Też na umowę zlecenie wtedy kiedy zgłosi się chory pacjent?
Tu masz rację ... ja w poradniach dla lekarzy musiałęm szczegółowe harmonogramy przedstawić ... pomimo umowy zlecenia .... ale z położną to nie wiem bo może wystarczy że pracuje np. 40h/tydzień .... no ale jeśli przy położnej wymagają szczegółowego to pomimo tego że jest na zlecenie to trzeba jej zdefiniować harmonogram
Panowie spokojnie Ja nie mam swojej przychodni i nikogo nie zatrudniam. Po prostu nie wiem jak to zglosic, a wydaje mi sie, ze przypadek nie jest odosobniony.
wydaje mi sie, ze przypadek nie jest odosobniony.
Proponuje telefon do przyjaciela z NFZ jak oni to widzą, w celu rozwiania wątpliwości...
... i rozpoczącia kontroli
tez mi sie wydawalo, ze nie powinno tak byc, ale wolalem sie upewnic. Watpliwosci moje wynikaly z tego, ze jedna polozna faktycznie siedzi w gabinecie, zbiera deklaracje i dla niej harmonogram jest oczywisty. Inna za to nie ma deklaracji, ale robi wizyty patronazowe.