Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Witam. Mam problem ze skorygowaniem błędów w usługach za poprzednie lata. Raporty statystyczne zwrotne wczytałem, błędy poprawiłem, stworzyłem nowy raport i ... wszystko zostało odrzucone przy imporcie - błąd 3702009 Pozycja korygowana już rozliczona. Wszystkie usługi które muszę poprawić mam zapłacone. Co mam dalej z tym zrobić, czy gdzieś w programie jest sposób na wygenerowanie raportu, który zostanie zaimportowany do SZOI? Proszę o pomoc.
Też miałem błąd Pozycja korygowana już rozliczona - (...)
Cytat: miszol w Września 24, 2010, 11:50:05 amTeż miałem błąd Pozycja korygowana już rozliczona - (...)to u Was też zrobili weryfikację za 2007 - 2009?
Hej, a moze mi podpowiecie, co z kodami ministerialnymi i kodami ICD9, ICD10, wlasnei sie zastanawiam czy jak poprawialem te bledne rekordy lub je usuwalem to takze musze poprawic na obecnie obowiazujace wersje 2, czy te stare wersje 1 przejdą gdyz one obowiazywały w poprzednich latach? gdyz nie bardzo wiem jak to jest obecnie weryfikowane , czy lata 2007-2009 obecnie poprawiane na podstawie obecnych wymagań czy tez na podstawie poprzedniuch wymagan pomimo ze poprawione obecnie.Prosze o rade dzieki, mam nadzieje ze zanadto nie zamieszalem:)