Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam, musze zemienic kod miejscowosci w Adresie Siedziby na Karcie Danych Swiadczeniodawcy ale pola te sa nieedytowalne. W jaki sposob mozna poprawic ten kod miejscowosci?
Czy RZOZ to jest to: http://www.rejestrzoz.gov.pl/RZOZ/ ?Jesli tak, to tam widze poprawny kod miejscowosci. Jak to ma sie automatycznie pojawic u mnie w SOMEDzie?
Tam kod pocztowy tez jest poprawny. Ponawiam pytanie, skoro tam jest ok, to jak to zupdatowac w Somedzie tak aby bylo widoczne na drukowanych rachunkach?
Zmianę danych adresowych można zmienić tylko na poziomie licencji - jeśli chodzi o KS-Somed.
Cytat: K3l3mvor w Kwietnia 13, 2012, 23:21:10 pmZmianę danych adresowych można zmienić tylko na poziomie licencji - jeśli chodzi o KS-Somed.Jak wciskam guzik "uaktualnij z licencji" to wogole znika mi miejscowosc i gmina i zostaje tylko zly kod pocztowy + ulica.Ogolnie problem wzial sie to z tego, ze ostatnio NFZ zazyczyl sobie aby na rachunku byly oddzielnie dane wystawcy i dostawcy. Dodalem dane dostawcy na zakladce "Kontrahent" a danych wystawcy (wzietych z danych adresowych siedziby) za nic w swiecie nie moge zmienic..Ostatnie rachunki przyjęli z "łaską" sugerując, że w przyszłym miesiącu ma to być poprawione.
Cytat: K3l3mvor w Kwietnia 13, 2012, 23:21:10 pmZmianę danych adresowych można zmienić tylko na poziomie licencji - jeśli chodzi o KS-Somed.Jak wciskam guzik "uaktualnij z licencji" to wogole znika mi miejscowosc i gmina i zostaje tylko zly kod pocztowy + ulica.