Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Zastanawia mnie tylko "Zgłoszenie zmiany do umowy" - to tak jakby chodziło nie o świadczenia...
Cytat: abc w Lutego 25, 2010, 11:33:07 amZastanawia mnie tylko "Zgłoszenie zmiany do umowy" - to tak jakby chodziło nie o świadczenia...Może chodzi o nieprawidłowe dni udzielania świadczeń, ale nie migają żadne raporty - nie ma nic nowego.
Trzeba wejść na SZOI w umowy i tam jest taka opcja biezace rozliczenia - wykaz produktów z błędami.[...]Fakt, że nie były to świadczenia zapłacone...
...Należy poprawiać tylko te z wagą "błąd"...
Cytat: Agnieszka w Lutego 26, 2010, 19:25:21 pm...Należy poprawiać tylko te z wagą "błąd"...Z wagą "błąd" mam ponad 240 pozycji, ale wszystko to błędy 3000289 czyli "Wyk. Dla Zakresu I Świad. Przekracza Dop. Limit Okres (W Ramach Umowy)" i wszystko zapłacone. Co tu można jeszcze poprawić?Ciekawostką dla mnie jest to, że grupa rehabilitowanych dzieciaków ma takie błędy już w styczniu - jeszcze nie zaczęły rehabilitacji a już mają przekroczone limity..._____________________________________________________________________________________pozdrawiamPuciol
a czy to nie są usługi kompleksowe/recepturowe które mogą być wykonywane tylko w pewnych odstępach czasu?