Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W związku z koniecznością przygotowania nowych elektronicznych wersji umów podstawowej opieki zdrowotnej na rok 2010 informujemy, iż został wydłużony termin weryfikacji list aktywnych za miesiąc styczeń 2010 roku. Dokładny termin zostanie podany w późniejszym okresie w miarę postępu zaopatrzenia świadczeniodawców w umowy POZ.Naczelnik Wydziału Spraw ŚwiadczeniobiorcówJanusz Janczewski
W sobotę była podpisana umowa w wersji papierowej a dzisiaj na SZOI mam już wersję elektroniczną, więc nawet nawet im to idzie.
Cytat: Michał w Stycznia 18, 2010, 15:02:26 pmW sobotę była podpisana umowa w wersji papierowej a dzisiaj na SZOI mam już wersję elektroniczną, więc nawet nawet im to idzie.Ja też dzisiaj także dostałem wszystkie 13 umów, a podpisane w sobotę.
Nie no, u nas (czyli w województwie) dali trochę więcej. Całe STM, PRO i REH, część ZPO, SOK, OPD, AOS, ASDK, część leczenia szpitalnego w zakresach programów terapeutycznych i chemioterapii.