Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Pani z rozliczen w Poznaniu powiedziala mi iż ona go nie ma (...)
(...) i poradzila mi (...)
Skoro jest przesłany to nie wyślesz ponownie. Widocznie nie zaimportował się na serwer. Trzeba dzwonić/mailować do informatyków w Funduszu.
Wgrywa się automatycznie, chyba, że masz pecha i się zagubił. Trzeba dać znać informatykom aby dali go znowu w kolejkę do importu.
Ty nic nie zrobisz. Dzwonisz do nich i mówisz:"Wgrałem raport na SZOI. Drugi dzień wisi jako przesłany. Czy mógłbym prosić o wciśnięcie go w kolejkę do importu? Dziękuję"Łachy nie robią.
Cytat: pav w Stycznia 06, 2010, 22:45:44 pmTy nic nie zrobisz. Dzwonisz do nich i mówisz:"Wgrałem raport na SZOI. Drugi dzień wisi jako przesłany. Czy mógłbym prosić o wciśnięcie go w kolejkę do importu? Dziękuję"Łachy nie robią.Ok dzięki tak jutro zrobię ale jeszcze wkleję taki komunikat który przed sekundami mi wyswietlił swerwer gdy chcialem wygenerowac jeszcze raz potwierdzenieHTTP Status 404 - /ap-mzwi/servlet/komstatmed/podbxmlfile--------------------------------------------------------------------------------type Status reportmessage /ap-mzwi/servlet/komstatmed/podbxmlfiledescription The requested resource (/ap-mzwi/servlet/komstatmed/podbxmlfile) is not available.--------------------------------------------------------------------------------Apache Tomcat/5.5.26