Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wyżej wymienione dokumenty należy umieścić w jednej kopercie i oznaczyć wydrukiem z programu NFZ-KO "Oznaczenie dokumentacji akt." Termin składania dokumentacji upływa w dniu 14 grudnia 2009 roku. Dokumentację należy składać od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 16.00 osobiście lub pocztą na adres:....
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na nieścisłości w terminie składania dokumentacji w rodzaju leczenie stomatologiczne.CytujWyżej wymienione dokumenty należy umieścić w jednej kopercie i oznaczyć wydrukiem z programu NFZ-KO "Oznaczenie dokumentacji akt." Termin składania dokumentacji upływa w dniu 14 grudnia 2009 roku. Dokumentację należy składać od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 16.00 osobiście lub pocztą na adres:.... wytłuszczenie moje.Mam nadzieję , że nie przyczepią się do tego ,że dokumentacje wysyłam pocztą dopiero dziś, zawsze decydowała data stempla pocztowego. Dopiero teraz jeden z podwykonawców uzupełnił swój potencjał...
Mam nadzieję , że nie przyczepią się do tego ,że dokumentacje wysyłam pocztą dopiero dziś, zawsze decydowała data stempla pocztowego. Dopiero teraz jeden z podwykonawców uzupełnił swój potencjał...
było trzeba wysłać dokumentację bez wykazania tego podwykonawcy w NFZ-KO ale z dołączoną kopią umowy.