Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: pav w Listopada 05, 2009, 12:41:20 pmCytat: sprawek w Listopada 05, 2009, 08:41:26 amLista ??wiadcze?? spe??niajÄ?ca warunki wyszukiwania 606Liczba produkt??w kontraktowych 605Czy nie powinno byÄ? tyle samo? Jesli tak to co zapsulem?Musia??e?? przy jednym pacjencie wpisaÄ? 2 ??wiadczenia.Je??li dobrze czytam, to raczej przy jednym ??wiadczeniu nie wpisano produktu
Cytat: sprawek w Listopada 05, 2009, 08:41:26 amLista ??wiadcze?? spe??niajÄ?ca warunki wyszukiwania 606Liczba produkt??w kontraktowych 605Czy nie powinno byÄ? tyle samo? Jesli tak to co zapsulem?Musia??e?? przy jednym pacjencie wpisaÄ? 2 ??wiadczenia.
Lista ??wiadcze?? spe??niajÄ?ca warunki wyszukiwania 606Liczba produkt??w kontraktowych 605Czy nie powinno byÄ? tyle samo? Jesli tak to co zapsulem?
Mam pytanka jeszcze... Mianowicie do logopedy wymagane jest za??wiadczenie od lekarza...
(...)Czy NFZ przyjmie mi poradÄ? bez nr prawa wykonywania zawodu lekarza na skierowaniu? Poniewa?? w bazie danych u niekt??rych pacjent??w wpisane sa same zera w tej rubryce...
Czy istnieje jaki?? szybszy spos??b na klepanie tych porad?
Cytat: sprawek w Listopada 07, 2009, 08:22:11 amCzy istnieje jaki?? szybszy spos??b na klepanie tych porad? Ja wszystko robiÄ? w excelu i jak dla mnie jest to o wiele szybszy spos??b. Wszystko zale??y od tego w jakiej formie masz te dane.
Czy po??wieciÄ? kolejny tydzie?? na przeklepanie tych ??wiadcze???
http://forumpps.pl/index.php?topic=1866.0Cytat: sprawek w Listopada 10, 2009, 12:58:52 pmCzy po??wieciÄ? kolejny tydzie?? na przeklepanie tych ??wiadcze??? Klepiesz bezpo??rednio w PPS-ie?
dot 3: Nale??y poprawiÄ? datÄ? skierowania, kt??re jest wystawone z p????niejszÄ? datÄ? ni?? data wizyty.
1. Pacjent nieubezpieczony z prawem do??wiadcze??