Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
czy istnieje mo??liwo??Ä? rozdzielenia bazy danych na te wojew??dztwa (numeru um??w)
MogÄ? dodaÄ? tylko kolejki z poradni z jednego wojew??dztwa gdzie mogÄ? zmieniÄ? wojew??dztwo.
moja wiedza z programu wynosi w skali 1-10 gdzie?? kolo 0
Jak tylko co?? mi padnie to ca??a baza... wola??bym mieÄ? osobne bazy na ka??de wojew??dztwo
Przy wyborze kolejek system uzupe??nia automatycznie Mazowieckim wojew??dztwem po drodze nie mam nic do wybrania... Mo??e gdzie?? sie to wybiera ale nie wiem dokladnie
Cytat: sprawek w Listopada 04, 2009, 08:52:28 amJak tylko co?? mi padnie to ca??a baza... wola??bym mieÄ? osobne bazy na ka??de wojew??dztwoPo to w??a??nie robi siÄ? kopiÄ? bezpiecze??stwaCytat: sprawek w Listopada 04, 2009, 08:52:28 amPrzy wyborze kolejek system uzupe??nia automatycznie Mazowieckim wojew??dztwem po drodze nie mam nic do wybrania... Mo??e gdzie?? sie to wybiera ale nie wiem dokladnieRaporty->Lista oczekujÄ?cych->F2->Shift+F2 i co tam sie pojawia?
Modu?? rozliczenia -> r????ne -> rejestracja ??wiadczeniodawcy -> zaznaczasz inny oddzia?? -> ustaw domy??lny
Lista ??wiadcze?? spe??niajÄ?ca warunki wyszukiwania 606Liczba produkt??w kontraktowych 605Czy nie powinno byÄ? tyle samo? Jesli tak to co zapsulem?
Cytat: sprawek w Listopada 05, 2009, 08:41:26 amLista ??wiadcze?? spe??niajÄ?ca warunki wyszukiwania 606Liczba produkt??w kontraktowych 605Czy nie powinno byÄ? tyle samo? Jesli tak to co zapsulem?Musia??e?? przy jednym pacjencie wpisaÄ? 2 ??wiadczenia.