Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Czy gdybym teraz dopisa??a nowe miejsce pracy tak jak pisa??e?? ... tylko ze starym harmonogramem i oczywi??cie okres pracy do 14.09 to by??oby dobrze??
pav; uwzglÄ?dni??e?? w swojej wypowiedzi to co pisze anna852: "Wiem tylko tyle ??e we wniosku muszÄ? mieÄ? stary i nowy harmonogram."?
5. We wniosku dodajesz nowy harmonogram w personelu z datÄ? od 15.09.2009 i ci??niesz "przepisz harmonogram z portalu" w harmonogranie miejsca.
Jakby nie patrzeÄ? to jest napisane:Cytat: pav w Września 21, 2009, 18:41:26 pm5. We wniosku dodajesz nowy harmonogram w personelu z datÄ? od 15.09.2009 i ci??niesz "przepisz harmonogram z portalu" w harmonogranie miejsca.
Z dyskusji wnioskujÄ? ??e jeste??cie "szczÄ???ciarzami" -u mnie (Mazowiecki OW) na szoi nie da sie pracowaÄ?
Indywidualna Praktyka Lekarska, wiÄ?c tylko lekarz jest zatrudniony i muszÄ? mu zmieniÄ? harmonogram czasu pracy od 15.10. Mo??e i proste, zdefiniowa??am nowy harmonogram, ale nie ma tam daty od kiedy obowiÄ?zuj. Do kom??rki dodaÄ? nie mo??na dw??ch harmonogram??w, starego i nowego. Nie wiem co dalej.