Aktualna wersja KS-PPS: 2025.02.2.0 z dnia 2025-07-25Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dzień dobry.Państwa zgłoszenie jest wnioskiem o modyfikację systemu, zgodnie z informacją mailową od Kierownika Działu Produkcji prosimy o zgłaszanie pomysłów na Giełdę Pomysłów.Od ponad 20 lat wspólnie z Państwem tworzymy system KS-MEDIS, wspierając rozwój placówek medycznych w Polsce.Jako KAMSOFT jesteśmy dumni z tej współpracy i dziękujemy za zaufanie, którym nas obdarzacie!Chcemy, aby Państwa głos miał jeszcze większe znaczenie, a pomysły na nowe funkcjonalności mogły być komentowane i oceniane przez wszystkich naszych Klientów. Mamy zatem przyjemność zaprosić Państwa do aktywnego korzystania z reaktywowanej Giełdy Pomysłów - dedykowanego portalu, na którym możecie Państwo zgłaszać swoje sugestie i współtworzyć przyszłość naszego produktu. Dzięki Giełdzie Pomysłów to Państwo decydujecie, które funkcjonalności są dla Was najważniejsze.Jak to działa?Zgłoszenie pomysłu: Państwa propozycje trafiają na Giełdę Pomysłów, gdzie początkowo znajdują się w tzw. poczekalni.Dopracowanie: Nasz moderator może skontaktować się z autorem, aby uszczegółowić zgłoszenie, jeśli jest taka potrzeba.Głosowanie: Po akceptacji pomysł zostaje poddany pod głosowanie wszystkich Klientów. Każdy z Państwa otrzymuje 10 głosów miesięcznie, które może rozdzielić na wybrane propozycje. Proces głosowania trwa 60 dni.Realizacja: Po zakończeniu głosowania wybieramy najbardziej popularne pomysły i przystępujemy do ich realizacji.Zachęcamy, do zgłoszenia wniosku na Giełdę Pomysłów KS.https://gp.kamsoft.pl/Welcome.aspxPozdrawiamZgłoszenie zostało zrealizowane i otrzymuje status A (do akceptacji).
Przepraszam Pana, ale w tym miesiącu miał Pan już 5 wizyt w różnych naszych poradniach. Wykorzystał Pan limit na ten miesiąc, bardzo mi przykro. Do widzenia w czerwcu.
Uwzględnimy tą propozycję, ale nie w wersji 1:1. Duży klient będzie miał większy głos, ale nie na zasadzie liniowej.
RSS to już mocno przestarzała technologia. Możemy dołączyć powiadomienia do naszej aplikacji mobilnej OSOZNews: https://news.osoz.pl.
3/4. Uruchomiliśmy prace nad zintegrowaniem systemów.
Potwierdzam. Kiedyś zgłosiłem pomysł, by po zewusiowaniu automatycznie uzgodnić kartotekę pacjenta, jeśli są rozbieżności. Minęło 10 lat i proszę, zrobione. Także warto, warto...
Dlaczego zgłoszenie od pracownika Kamsoft?Mając serwis wykupiony od Kamsoftu trafiamy np. pod Kamsoft Leszno. Jako klient zgłoszenia robimy na tym samym MRK, ale z widocznością dla opiekuna czyli Kamsoft Leszno. Później pracownik Kamsoft Leszno robi zgłoszenie na MRK, gdzie dostaje info, żeby zgłoszenie wrzucić na GP. W ostatnim czasie jest przykaz w Kamsoft, żeby nie błędy, ale wszystko nowe szło na GP. No i taki pracownik z Leszna wpisuje to na GP. A co dalej się z tym dzieje? Uważam, że to samo co w sytuacji zgłoszenia przeze mnie.
Numer pomysłu: 26426ID apteki: PISWIATEKProdukt: KS-MEDISStatus: do zrealizowaniaData utworzenia: 2025-05-28Data planow.rozpocz.: 2025-06-01Data planow.zakoń.: 2025-08-31
Cytat: 09061303 w Lipca 17, 2025, 16:54:16 pmDlaczego zgłoszenie od pracownika Kamsoft?Mając serwis wykupiony od Kamsoftu trafiamy np. pod Kamsoft Leszno. Jako klient zgłoszenia robimy na tym samym MRK, ale z widocznością dla opiekuna czyli Kamsoft Leszno. Później pracownik Kamsoft Leszno robi zgłoszenie na MRK, gdzie dostaje info, żeby zgłoszenie wrzucić na GP. W ostatnim czasie jest przykaz w Kamsoft, żeby nie błędy, ale wszystko nowe szło na GP. No i taki pracownik z Leszna wpisuje to na GP. A co dalej się z tym dzieje? Uważam, że to samo co w sytuacji zgłoszenia przeze mnie.Szczerze to wyjaśnienie to jest takie pitu, pitu.
Proszę edytujcie te dane pracownika KS, tu jest dostep publicznie z ulicy, tak nie może być, że tu sobie nazwiskami rzucamy.
Tak, ***** to właśnie pracownik Kamsoft Leszno.
Przekazywania skanów dokumentów potwierdzających uprawnienia świadczeniobiorców do świadczeń na podstawie przepisów o koordynacji UEZgodnie z informacją https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktualnosci-centrali/komunikat-dla-swiadczeniodawcow-i-tworcow-oprogramowania,8654.html, istnieje możliwość przekazania skanów dokumentów potwierdzających uprawnienia świadczeniobiorców do świadczeń na podstawie przepisów o koordynacji UE oraz weryfikowania stanu posiadania skanu takiego dokumentu przez OW NFZ.Prosimy o oddanie swoich głosów, czy taka integracja miałby realne zastosowanie w systemach Kamsoft. Państwa głosowy mają realny wpływ na planowanie produkcji na przełomie bieżącego roku.
... w SOMED, aktualnie dodatnie rozliczenia/ procedur medycznych musi odbyć się poprzez moduł Gabinet, dlaczego w przypadku braku nie można zrobić tego z poziomu rozliczeń?
Ja mam pomysł, aby usprawnić moduł rozliczeń w SOMED, aktualnie dodatnie rozliczenia/ procedur medycznych musi odbyć się poprzez moduł Gabinet, dlaczego w przypadku braku nie można zrobić tego z poziomu rozliczeń? Jeśli edytuję zlecenie np z fizjoterapii z danego dnia, dlaczego z tego poziomu nie można dodać pozycji rozliczeniowej? albo odrębnie ICD9? Pracuję na SOMED MMedica DrEryk Progmed, tylko w SOMED jest to tragiczne i mozolne i mam tutaj na myśli głównie AOS/REH z resztą w poprawie POZ wcale nie jest lepiej