Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
1 Użytkownik i 2 Gości przegląda ten wątek.
A pacjent na pewno wykonał to badanie metodą FIT-OC?Testu FIT-OC nie rozlicza się razem z bilansem zdrowia. Zleca się go jako interwencje prozdrowotną do wykonania już po zakończonym bilansie. Podobnie jak porady edukacyjne.
Niestety nic nie zadziałało...Świadczenie TEST NA KREW UTAJONĄ W KALE METODĄ IMMUNOCHEMICZNĄ (FIT - OC) - BILANS ZDROWIA z dnia 04 Czerwiec 2025 dla pacjenta ************* u lekarza *********** BRAK ŚWIADCZENIA JEDNOSTKOWEGO ALBO ICD9 WARUNKUJĄCEGO ROZLICZENIE W ODPOWIEDNIM ODSTĘPIE CZASU LUB NIEPRAWIDŁOWA DŁUGOŚĆ ŚWIADCZENIA.
A poradę edukacyjną można wykonać na wizycie podsumowującej - przetestowałam już to .
Panie i Panowie, próbuję wystawić skierowanie pacjentowi, wybieram laboratorium diagnostyka, program zdrowotny moje zdrowie, próbuję dodać badania , ale lista jest pusta. Liste mogę tylko odświeżyć, nie mogę dodać badania. Dlaczego tak? Jak to naprawić?
Cytat: demo w Czerwca 04, 2025, 15:45:04 pmA poradę edukacyjną można wykonać na wizycie podsumowującej - przetestowałam już to .Porady edukacyjnej nie można łączyć z wizytą podsumowującą.