Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Cytat: Lillka w Kwietnia 25, 2024, 12:14:10 pmCiekawe jak sobie z tym poradzą inne programy niż Kamsoft, które sprawdzają codziennie EWUŚ 'hurtowo' Przepraszam, że się wtrącę, ale to stwierdzenie może wprowadzać w błąd. Zarówno PŚ, jak i SZOI jak i eWUS nie są "kamsoftu". Są NFZ. To, że KS wykonuje tam jakieś czynności nie ma żadnego przełożenia na inne programy KS. Sprawy te regulują odpowiednie zapisy umów. Dlatego też Kamsoft, tak jak każdy inny producent ma dokładnie takie same warunki.
Ciekawe jak sobie z tym poradzą inne programy niż Kamsoft, które sprawdzają codziennie EWUŚ 'hurtowo'
2FA? Uwierzytelnianie dwuskładnikowe. W obecnych czasach dostępne prawie wszędzie. Bank, e-mail, najróżniejsze konta. Wszędzie można to sobie włączyć dla własnego bezpieczeństwa. Profil zaufany, gabinet.gov.pl to ma nawet obowiązkowo.
Ale jak sprawdziłem to jeszcze nie działa przy próbie logowania do eWUŚ
Najłatwiej to zainstalować sobie aplikację do uwierzytelniania. Pełno tego jest, ja mam 2FAS. Logujesz się i z aplikacji przepisujesz kod. Trwa to wszystko dłużej jakieś 3 sekundy.