Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No raczej jednak musi. Inna opcja - kody zapasowe, które można sobie wydrukować. Problem w tym, że te kody są trochę przydługawe...
Cytat: Paweł w Kwietnia 26, 2024, 08:28:49 amNo raczej jednak musi. Inna opcja - kody zapasowe, które można sobie wydrukować. Problem w tym, że te kody są trochę przydługawe...Zrobiłem dzisiaj i 2FAS generuje kody offline co 30 sekund
Najłatwiej to zainstalować sobie aplikację do uwierzytelniania. Pełno tego jest, ja mam 2FAS. Logujesz się i z aplikacji przepisujesz kod. Trwa to wszystko dłużej jakieś 3 sekundy.
mnie ciekawi co się stanie gdy skończy się ważność hasła. U nas, KS-SOMED w takiej sytuacji w trakcie automatycznej weryfikacji w eWUŚ informuje o tym, że hasło wygasło i można je zmienić klikając w odpowiedni przycisk. Pytanie czy teraz będzie to możliwe bez dodatkowego kodu czy też trzeba będzie go mieć?
2fas.com
Cytat: frodo w Kwietnia 28, 2024, 17:59:58 pm2fas.cominstaluje na telefonie 2fas , program prosi o podłączenie do konta email, a nawet zdjęcie profilowe czy wszystkie aplikacje 2fa potrzebują takich powiązań z kontem email ? czy może jest coś mega prostego , myślę tutaj o personelu medycznym typu mam jakieś konto gdzieś ale nie wiem i nie na telefonie. jakie jeszcze polecacie programy 2fa ?