Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Mi odrzucili wszystkie scalingi i ekstrakcje z komunikatem" Współwystępowanie świadczeń, których nie można sumować w ty samym czasie". Ktoś wie o co chodzi?
I drugie przy wpisaniu 2 pakietow ST01 wszystkie ze wspolczynnikiem 1 raport wraca z wszystkimi pozycjami poprawnymi.
Cytat: ernest w Maja 03, 2023, 10:37:42 amA ja zapytam jeszcze raz: Mam wersję 2023.01.1.1 czy można zautomatyzować aby produkty kontraktowe i jednostkowe wybierały się same po wpisaniu tylko procoder icd9 ?Chociaż już powoli się nauczyłem tych grup to jednak jest to kłopotliwe.Jedynie co możesz zrobić to by do konkretnych grup ST podpinały się automatycznie procedury icd9.Słowniki>Baza Usług Medycznychszukasz konkretnej usługi, dajesz na popraw i tam trzeba sobie pododawać procedury
A ja zapytam jeszcze raz: Mam wersję 2023.01.1.1 czy można zautomatyzować aby produkty kontraktowe i jednostkowe wybierały się same po wpisaniu tylko procoder icd9 ?Chociaż już powoli się nauczyłem tych grup to jednak jest to kłopotliwe.