Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ma może ktoś rozpiskę procedur i jakieś minimum czasu na nie można zrobić? Chodzi mi o wyznaczanie procedur zabiegowych na oddziale by było wykazane np. tak 93.1503 Mobilizacja odcinka lędźwiowego kręgosłupa; 15 min93.1814 Nauka kaszlu i odksztuszania; 10 minitd. żeby mieć do tego pełną listę
WitamZnów w temacie...NFZ kwestionuje mi procedury ICD9 ciągle odsyłając do listy z zarządzenia, nie chcą niestety powiedzieć której i którego, a ja już tyle przeszperałam, że już mam kwadratową głowę. Macie taką pewną listę, które dokładnie ICD9 są możliwe do rozliczenia w ramach Oddziału Rehabilitacji Dziennej, a które nie, zakwestionowali mi obecność np. 23.0902 naświetlania sollux help...
Nic.W oddziałach z SZOI będziesz miał błędy dotyczące grupowania na etapie importu a nie po zaimportowaniu jak dotychczas.W oddziałach z portalem będzie przychodzić w 1 zwrotce a nie w tej drugiej.