Aktualna wersja KS-PPS: 2025.01.4.1 (2025-06-26)Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wersja mini:przypisania ICD-9 na sta??e do produktu przy rozliczaniu zabieg??w:Modu?? Rozliczenia -->S??owniki-->Baza us??ug medycznych (BUM) szukamy po kodzie zabiegu, kt??ry poprawiamy F4 --> dodajemy (wpisujemy z rÄ?ki-nie rozwija siÄ? lista do wyboru) ICD 9 np.93.21- ja wpisuje ten z wiÄ?kszÄ? warto??cia s??ownika np.9. a nie 2 zapisz i po k??opocie.P????niej tylko przy wpisywaniu w module REHabilitcja zaznaczamy sam produkt do rozlicznia (lub kilka).W module rozliczenia sam dodaje ICD-9 do danego produktu kontraktowego.Jedno ALE!Przypisujemy kod ICD-9 na sta??e z warto??ciÄ? s??ownika te?? na sta??e- je??li fundusz uaktualni wersje s??ownik??w sprawa siÄ? sypie- musimy od nowa przypisaÄ? kod do produktu- ta kwestia jest domys??em, ale na 99% jestem jej pewien .Powodzenia.
Wersja 9 s??ownika jest mojÄ? najwy??szÄ?. Jak do tej pory fundusz nie odsy??a ??wiadcze?? z b??Ä?dem. ChÄ?tnie poznam spos??b podniesienia s??ownika o kilka warto??ci (byle nie za uiszczeniem sk??adki,op??aty,itp.) - tak ju?? zapisane przy produkcie bÄ?dÄ? d??u??ej funkcjonowaÄ?.