Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy Żądanie zrobione do Umowy CHZR ?? z 2022r. ??
Dobry wieczór, czy w przypadku tej usługi (Teleporada lekarska na rzecz pacjenta z dodatnim wynikiem testu diagnostycznego w kierunku SARS-CoV-2 i tej porady lekarskiej ambulatoryjnej)- cos się zmieniło wysłałam wszystkie raporty były bezbłędne natomiast przy zażądzaniu rozliczenia nie mogę wygenerować rachunku - pozycje nieuznane - brak pozycji do rozliczenia.
Tam (na stronie z żądaniami rozliczenia) powinien być przycisk pozycje nieuznane i opis. Co tam jest?
Chodzi o świadczenia wykonane w lutym i raport wysłany po 28 lutego?Cytat: dydzia w Marca 01, 2022, 18:29:07 pmDobry wieczór, czy w przypadku tej usługi (Teleporada lekarska na rzecz pacjenta z dodatnim wynikiem testu diagnostycznego w kierunku SARS-CoV-2 i tej porady lekarskiej ambulatoryjnej)- cos się zmieniło wysłałam wszystkie raporty były bezbłędne natomiast przy zażądzaniu rozliczenia nie mogę wygenerować rachunku - pozycje nieuznane - brak pozycji do rozliczenia.
Nie zgłoszenie pacjenta do DOM