Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Na SZOI trochę inaczej to wygląda ale o to mi chodziło. Dziękuję.Nie zgłaszasz od 01 października?
1. Osobie wskazanej jako koordynator trzeba dopisać miejsce zatrudnienia (poradnia lekarza poz) z funkcją 0034 (koordynator opieki) oraz ustalić harmonogram godzinowy (nie szczegółowy!).2. wygenerować profil (potencjał/wersje profilu świadczeniodawcy/generowanie wersji do aplikacji ofertowej, zaznaczyć checkbox składanie wniosku dla poz od 1.10.20213. wygenerowaną wersję pobrać z datą obowiązywania na 1 dzień oferty.4. wersję profilu zimportować do nfz-ko 5. zaimportować zapytanie ofertowe i już mozna działać;-)
Na portalu to wygląda tak o ile o to Ci chodziło
Mam pytanie odnośnie zrobienia wniosku w NFZ-KO. Przy tworzeniu wniosku na Koordynatora program krzyczy, że nie ma punktu odnośnie lekarza, jak dodam punkt związany z lekarzem POZ to w kolejnym kroku można już dodać punkt we wniosku Koordynatora.Jeśli tak ma być to punkcie lekarza trzeba wszystko poprawnie (tak jak jest obecnie) wypełnić czyli harmonogramy itd?W samym punkcie wniosku dotyczący Koordynatora wypełnialiście zakładkę Podwykonawstwo?Na wydruku nie ma krzyżyka w polu Koordynator (czego dotyczy Wniosek) jest tylko przy lekarz POZ.
Ciężko idzie,mam już ofertę zrobioną ale przy sprawdzaniu wymaga w zakresie lekarza harmonogramu szczegółowegonatomiast mam w umowie, od lat, także lekarzy bez deklaracji z harmonogramem tygodniowym