Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ja zrobiłem kilka tych żądań. Śmiało możesz sobie kliknąć - pojawi się możliwość wpisania kwot jakie chce się spłacić i dopiero później można to przekazać do funduszu.Generują się szablony do których nie wystawia się żadnych rachunków/faktur. Po prostu dołącza do wystawionych ryczałtowo rachunków/faktur świadczenia które nie zostały rozliczone.Nie udało mi się niestety nigdzie zejść do zera ze spłatą bo zostało świadczenie które przewyższa kwotę możliwą do spłaty
Komunikat będzie generowany tylko i wyłącznie dla procesów bilingowych PS po 15.02.2021 r. (w ramach spłaty). Dla tego typu billingów nie przekazuje się rachunków.
Wygenerowała mi się propozycja rozliczenia (uff), z której wynika, że mogę rozliczyć 2 gr.
Paweł, czyli importuję tylko szablony wygenerowane z 1/12 za rok 2020 do programu i na tym koniec?
A takie pytanie, jak nie będę tego robić mimo że złożyłem wniosek o przedłużenie to wtedy robi się korekty rachunków z poprzedniego roku i przelewem na konkretne konto oddaje się kasę?
N: Dokument wygenerowany przez systemN: 16-00-XXXXX-20-XX-XXXN: PST/XXXXXX/04/2021