Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
No dobrze, a czy ktos dotarl do informacji jak wyslac WYKBAD?
Zastanawiałem się czy nie będzie to rozliczane tak jak oait - z możliwością rejestrowania produktów jednostkowych za wcześniejsze okresy
Cytat: wojciech.re w Marca 25, 2021, 13:28:22 pmZastanawiałem się czy nie będzie to rozliczane tak jak oait - z możliwością rejestrowania produktów jednostkowych za wcześniejsze okresyWysłałem takie testowo wczoraj (programy przyjęły bez bulwersacji), ale na razie weryfikacja nic nie zaczęła nawet mielić.
Cytat: Profesor Wilczur w Marca 26, 2021, 09:35:27 amCytat: wojciech.re w Marca 25, 2021, 13:28:22 pmZastanawiałem się czy nie będzie to rozliczane tak jak oait - z możliwością rejestrowania produktów jednostkowych za wcześniejsze okresyWysłałem takie testowo wczoraj (programy przyjęły bez bulwersacji), ale na razie weryfikacja nic nie zaczęła nawet mielić.Profesorze proszę o znak co udało się ustalić !
Czy od ręki tak wprowadzać usługi z saturacji w KS-MEDIS jak w załączniku(wybrana jest tutaj usługa na Saturacje 95%+ za 330zł), tylko niech ktoś mi powie jak z datami wraz z godzinami(od-do mają być takie same np. od 2020-03-20 12:14 do 2020-03-20 12:14) i co zrobić by przeliczyło mi konkretnie kwoty te 630 i 330, czy mam zostawić tak jak widać a po stronie szoi już sami to wyliczą? No bo szczerze to ani razu nie używałem tej funkcji covid19 a jak chciałem na próbę wprowadzić i sprawdzić czy mi znajdzie księgę w module rozliczenia do wygenerowania raportu stat. to niestety nie znalazło księgi.