Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Michał w Lipca 07, 2020, 09:57:50 amkarta pracownika i tam jest chyba zakładka ks-sikch i na dole trzeba dodać. Piszę z pamięci.Dziękuję ! Problem ze specjalizacją rozwiązany pozostał problem brak VIII cz kodu resortowego komórki realizatora? (Ja POZ kody w karcie pomiotu uzupełnione).
karta pracownika i tam jest chyba zakładka ks-sikch i na dole trzeba dodać. Piszę z pamięci.
Jeszcze jedno. Być może to moje niedopatrzenie a może trzeba coś poprawić. Koleżanka pobrała eskierowanie w terminarzu i zarejestrowała do lekarza. Wszystko ok tylko potem dane tego pacjenta ciągnęły się za nią przy każdej rejestracji aż w końcu kazałem się jej przelogować i to pomogło. Trzeba gdzieś coś odchaczyć może?
A nie można by dać tego przycisku "pokaż eskierowanie" z karty zlecenia? Teraz lekarz nie ma możliwości wglądu w otrzymane skierowanie.
W e-Skierowaniu na jego wydruku występuję błąd w nazwie wystawcy skierowania - jeśli nazwa wystawcy jest w SOMED zawarta w kilku liniach. Na wydruku pojawi się tylko to co jest wpisane w 1 linii.