Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Wartość nie może być zerowa.Nazwa parametru: Nie podano kryterium przyznania wyrobu medycznego.
Hasło wymaga zmiany. Hasło straciło ważność. W celu kontynuowania pracy wymagana jest zmiana hasła.
Spróbuj @togo doinstalować przeglądarkę PDF np. Adobe reader, u mnie załatwiło sprawę. Widocznie somed nie komunikuje się prawidłowo z przeglądarką internetową, która w WIN 10 jest domyślnym czytnikiem PDF.
Błąd danych wejściowych Błędne dane wejściowe: Błąd danych wejściowych91011 - Błąd walidacji ze schemą.
aha jeszcze jedno pytanie. Podobno kiedyś w KS-SOMED można było zamiast ilości pieluchomajtek wpisać "do limitu" teraz takiej możliwości nie ma.
edit: chyba wiem w czym problem; teraz czas na weryfikacjęedit2: jednak nie
A druga rzecz: czy ktoś może potwierdzić że zlecenia wystawione przez usługi sieciowe nie są widoczne w portalu? Jedno wystawiłem z Someda, nr się nadał a w www nie widzę tego zlecenia.
Jeśli ktoś ma problem z drukowaniem z okna wysyłki to okazuje się, że Win10 po instalacji zewnętrznego czytnika zmienia skojarzenie *.pdf na Edzia - wystarczy otworzyć jakiegoś pdfa prawym->otwórz za pomocą->wybierz inna aplikację i zmienić na zainstalowany program.
Ja mam jeszcze dodatkowy problem przy próbie wysyłki zlecenia:Kod: [Zaznacz]Błąd danych wejściowych Błędne dane wejściowe: Błąd danych wejściowych91011 - Błąd walidacji ze schemą.Czy to po prostu błąd komunikacji z serwerem ZPO, czy coś innego?
Cytat: togo w Stycznia 08, 2020, 14:55:33 pmJa mam jeszcze dodatkowy problem przy próbie wysyłki zlecenia:Kod: [Zaznacz]Błąd danych wejściowych Błędne dane wejściowe: Błąd danych wejściowych91011 - Błąd walidacji ze schemą.Czy to po prostu błąd komunikacji z serwerem ZPO, czy coś innego?mam taki sam błąd, czy ktoś wie czym może być spowodowany?
NPWZ lekarza wystawiające orzeczenie o niepełnosprawności nie jest wymagane (u mnie przechodzi bez). Zobacz też ten: http://forumpps.pl/index.php?topic=12280.0 wątek.