Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Ten link został usunięty.Niestety, dostęp do tego dokumentu został usunięty. Skontaktuj się z osobą, która Ci go udostępniła.SZCZEGÓŁY TECHNICZNERozwiązywanie problemów z programem Microsoft SharePoint Foundation.Identyfikator korelacji: 85070f9f-10d1-a000-190a-5391abff180bData i godzina: 18.10.2019 02:56:02
Racja - dla mnie nie ma to uzasadnienia. Kiedyś usłyszałem, jak zostały usunięte opisy z ftp'a, że jest to czynione, zeby konkurencja nie miała do tego dostępu. Wg mnie - konkurencja jak nie bezpośrednio, tak pośrednio do opisów ma dostęp.
Ogólnie zastanawia mnie jedno jeszcze - ale to jako offtop, chociaż powiązany z tematem przez zacieśnianie dostępu do różnych tematów - z racji zaszyfrowania debuggera jak teraz wykorzystywać zestawienia użytkownika? Ok - osoba, która zna bazę na wylot spokojnie sobie poradzi. (...)Ciekawe jak wyglądają dalsze plany w tych dwóch tematach, bo wygląda na to, że pewne posunięcia idą jak w naszej polityce - trochę nie po kolei.
Korzysta Pan z właściwej strony tylko aktualnie mamy problem z jej wyświetleniem. Nasi Administratorzy już pracują nad tym.
Nie, nie ma szans, aby ktokolwiek, kto nie jest pracownikiem KS otrzymał hasło do querytrace. Mieliśmy niedawno audyt bezpieczeństwa systemu KS-SOMED i to też był jeden z wniosków takiego audytu. (...)
Cytat: MK w Października 22, 2019, 07:34:54 amNie, nie ma szans, aby ktokolwiek, kto nie jest pracownikiem KS otrzymał hasło do querytrace. Mieliśmy niedawno audyt bezpieczeństwa systemu KS-SOMED i to też był jeden z wniosków takiego audytu. (...)Czy nie można by problemu haseł przenieść na administratora lokalnego? Mam na myśli rejestrowaną operację generacji hasła dziennego do programu.