Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
Nowy mechanizm dostępu do biuletynów technicznych. Mowa tu o funkcjonalności pozwalającej na przejrzenie wszystkich biuletynów, dostępnych dotychczas na stronie internetowej. Od tej wersji, biuletyny dostępne są bezpośrednio jako pliki PDF umieszczone w chmurze. System KS-SOMED uruchamia przeglądarkę internetową pozwalającą na dostęp do biuletynów (przycisk Aktualizacja/Informacje o aktualizacjach). Nie zmienił się natomiast mechanizm przeglądania biuletynów dostarczanych razem z kolejnymi aktualizacjami ? moduł Inne/Biuletyny.
w ostatnim biuletynie jest napisane: Kiedyś działała ta strona: https://kamsoft.pl/servlet/news_viewer/show?kat=ziplo&typ=aktpg&cnt=20 ale chyba ponad miesiąc jest niedostępna. W MRK założyłem sprawę i mam dostać info jak będzie gotowa nowa strona. Obawiam się jednak, że to może być mechanizm, którego opis zacytowałem.
MK. Dla mnie nie ma znaczenia czy biuletyny będą u Was czy w chmurze MS. Chciałbym mieć jednak dostęp do treści biuletynów, nie tylko na komputerze, na którym jest zainstalowany KS-SOMED. Lubię sobie poczytać co nowego jest w każdej wersji i zdecydować jak szybko ją muszę zainstalować i co z nowych rzeczy warto zakolejkować do wdrożenia.