Aktualna wersja KS-PPS: 2024.03.1.1 z dnia 2024-10-31Monitoring temperatury w lodówkach medycznych Kontakt redakcja@forumpps.plJesteśmy na Facebooku, dołącz do nas! 16 Lecie Forumpps.pl
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Data. Nie jest po nowym roku.
Ale PPS puszcza rezerwację bez usługi, nie dasz rady tak tego zrobić?
Do stycznia muszę je przepisać ręcznie? W dodatku nie mam uzupełnionych kodów ICD10 bo to nie było wymagane, a skierowania maja pacjenci :-/
W kolejce w PPSie mam ponad 500 wpisów na rehabilitację ambulatoryjną. Do stycznia muszę je przepisać ręcznie? W dodatku nie mam uzupełnionych kodów ICD10 bo to nie było wymagane, a skierowania maja pacjenci :-/
W kolejce musiałeś mieć rozpoznanie, chyba nie.
Ja z trochę innej beczki. Pacjenci ze znacznym stopnie, przyjmowani poza kolejnością w sprawozdaniach z fizjo ambu i domówki do NFZ idą z kodem świadczeniobiorcy. poza kolejnością z uprawnieniami dodatkowymi ZSN. W AP-KOLCE nie ma takiego kodu, jest tylko 47ZCN dotyczący świadczeń specjalistycznych w poradniach. Czy czegoś nie wiem, czegoś nie umiem, czy czegoś nie rozumiem?
Dzięki maciek777. Szkoda, że nigdzie tego wcześniej nie napisali. Dobrze, że ten portal działa.